Trouwfeest DJ

341-21086-aafrontwho-ce6ddbbc533bc29d.png


De beste DJ voor jullie trouwfeest

Ben je op zoek naar de beste DJ voor trouwfeesten? Maak kennis met Festify: een all-in-one concept waarbij we een festivalbeleving op locatie creëren. Dat doen we o.a. met de beste trouwfeest DJ’s, een lightjockey met spectaculaire licht- en lasershows en toffe extra’s zoals indoor vuurwerk en led sticks. Benieuwd naar de inhoud van onze pakketten of de prijs voor een DJ voor jullie trouwfeest? Lees snel verder!


Trouwfeest DJ’s met veel ervaring

Een trouwfeest vraagt natuurlijk om een ervaren DJ die jullie muziekwensen begrijpt. Bij Festify werken we met onze zogeheten resident DJ’s. Je kunt kiezen uit 4 verschillende DJ’s met ieder hun eigen muziekstijl. We gaan daarom graag persoonlijk met je in gesprek om te bepalen welke DJ voor jullie trouwfeest de beste optie is. Eén ding is gegarandeerd: er zal flink gedanst worden op jullie feest. We mixen de dansklassiekers met de hits van vandaag, geheel naar jullie muziekvoorkeur natuurlijk. Grote kans dat jullie gasten niet zijn weg te slaan van de dansvloer!

Vraag gratis een offerte aan

Meer dan alleen een DJ

Je bent wellicht op zoek naar enkel een DJ voor je huwelijksfeest, maar met Festify krijg je meer dan dat. Met ons all-in-one feestconcept creëren we onvergetelijke ervaring. Dat doen we door middel van spectaculaire effecten. Denk aan licht- en lasershows, indoor vuurwerk en rookeffecten. Wat er precies bij de show zit inbegrepen, is afhankelijk van het pakket wat je kiest.

Met een ervaren team ‘managen’ we de sfeer tijdens jullie feest. We zorgen ervoor dat muziek, licht en andere aspecten samenkomen. Van de openingsdans tot een knallende afsluiting. Dit wordt een trouwfeest waar nog lang over nagepraat zal worden.

355-21086-towezrall-7730b77b084300db.jpg


Festify Show

Ieder huwelijksfeest is anders. Van verschillende wensen tot grootte. Daarom hebben we drie verschillende DJ shows samengesteld. Onze shows zijn schaalbaar naar vrijwel iedere feestlocatie.

We gaan graag met je in gesprek

Bij Festify staan we voor een unieke feestbeleving. Die unieke beleving is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Daarom gaan we graag persoonlijk met jou in gesprek. Zo krijgen we een goed beeld van het trouwfeest wat jullie voor ogen hebben. Aan de hand van het gesprek kunnen we bepalen welk pakket en welke trouwfeest DJ het beste bij jullie past.

Persoonlijk contact

Het contact met de DJ verloopt rechtstreeks, hier komt Festify niet in tussen. De muzikale invulling is primair en voer je graag met jullie DJ.

Ook voor de praktische en technische zaken heb je bij ons één vast aanspreekpunt.


Bram Sommen

info@festify.be
+32 4 98 20 69 19


Informeer naar onze trouwfeest DJ's!

Neem eenvoudig contact via onderstaand formulier.

uvb
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie