Aanpak

FESTIFY is een jong en dynamisch bedrijf met een sterke affiniteit voor innovatie. Bedenken, testen en heruitvinden behoort tot de essentie van ons bedrijfsproces.

Gevestigd in het nieuwe industrieterrein van Ravels (B), gelegen in de driehoek tussen Breda - Eindhoven - Turnhout zijn we centraal gelegen in de lage landen en werken we steeds van uit ons eigen bedrijfsgebouw.

Wij geloven in een no-nonsens aanpak met glasheldere communicatie, afspraken en prijzen! Bij FESTIFY weten jullie steeds waar jullie aan toe zijn!

Bij FESTIFY geloven we rotsvast in een klik met jullie! Wij zoeken naar een match tussen jullie, jullie DJ & het FESTIFY concept. Daarom starten we steeds met een kennismakingsgesprek via e-mail waarin we enkele key elementen uitwisselen. We toetsen hierin zowel de beschikbaarheid van het FESTIFY concept, de beschikbaarheden van de DJ's, evenals jullie muzikale voorkeur.

Daarna plannen we een online gesprek rechtstreeks met de meest geschikte FESTIFY approved DJ! Dit ganse traject is voor jullie geheel vrijblijvend.

Tot slot stemmen we alle praktische zaken af en zeten we onze afspraken netjes op papier.

We zijn geen weddingplanners maar dankzij onze jarenlange ervaring mag je ons gerust een "dansfeestcoach" noemen. We staan jullie bij met raad & daad en delen heel wat handige tips & tricks met jullie.

Indien jullie samenwerken met een eventorganisator of weddingplanner, dan zullen voor het event pro-actief contact opnemen met deze partij om het nodige af te stemmen.

Onder het motto "Wat je zelf doet, doe je beter", werkt FESTIFY bovendien enkel met eigen materialen. Zo staan wij garant voor professionaliteit & kwaliteit, doch zonder afhankelijk te zijn van externe partners!

Bij FESTIFY denken we ook aan de administratieve kant. Zo ontvangt U steeds een factuur en is al ons personeel steeds tewerkgesteld met een arbeidsoveréénkomst.

Met FESTIFY kies je voor ontzorging!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie