Waut

Op vijftienjarige leeftijd start Wouter als technieker voor een leverancier van licht- & geluid in de Kempen. Waar hij aanvankelijk vooral als LJ werkt, duurt het niet lang voordat hij ook achter de discobar plaatsneemt. Huwelijksfeesten, bedrijfsevents en hippe verjaardagsfeesten, ze passeren allemaal de revue.

Hoewel zijn roots in de kempen liggen, is Wouter actief in de volledige provincie Antwerpen. Zo was hij al te gast op events in de Red & Blue, de Stadsschouwburg, de Waagnatie, het Antwerp Hilton Hotel en de Lotto Arena. Ook weinig huwelijkslocaties zijn hem onbekend.

Klein of groot, Want heeft altijd zin in een feestje! Ben jij geen fan van oneindige polonaises, schlagers of "hoempapa-muziek"? Dan gaan jullie het goed met elkaar kunnen vinden. Wouter kiest immers voor de hipste hedendaagse nummers, gemixt met de allerbeste dance-classics uit de 90's en 00's.

Onder het motto "geen enkel feest is hetzelfde" kiest hij resoluut voor een persoonlijke aanpak en denkt hij graag creatief mee met jullie! Tijdens een intakegesprek worden de verwachtingen van de klant afgetoetst zodat ook jullie huwelijksfeest of event een TOPFEEST wordt.

djwaut.be

Met al onze pakketten garanderen we een ongekende feestbeleving!

Ga naar aanbod
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie