JAN V

Opgegroeid in het jeugdtheater maar gefascineerd door klank- en het lichtspektakel

Gestart als roadie bij de legendarische Radio Contact Drive-in Shows en al snel doorgegroeid tot lightjockey, is Jan V iemand die het vak snapt van A tot Z.

Al snel kregen de muzikale microben hem in het vizier en lieten ze hem nooit meer los!

Op amper 15-jarige leeftijd werd Jan V de resident DJ tijdens de wekelijkse avonden disco-skating van de ijsbaan in Deurne. Snel nadien startte hij samen met een jeugdvriend zijn discobar Megasound en breidde hij zijn werkterrein uit naar feestjes en fuiven.

Een trend die Jan V verder zette tijdens zijn studentenjaren te Antwerpen op de vele TD's die de stad rijk was.

Het was dan ook geen verrassing dat Jan V na zijn studententijd resident werd van diverse danscafés en clubs in het Antwerpse. Dankzij de grote verscheidenheid in publiek leerde Jan V een perfect evenwicht te vinden tussen verschillende muziekstijlen zoals dance, R&B & Ambiance....

Deze grote diversiteit aan muziekstijlen heeft er voor gezorgd dat Jan V de afgelopen jaren resident werd van het befaamde Moose bar concept. Dankzij zijn flair & onnavolgbare stijl zorgde Jan V voor legendarische avonden tijdens de Moose bar XXL in het sportpaleis, op Tomorrowland & Tomorrowland Winter!

Durf jij DJ Jan V aan?

dj-janv.com

Met al onze pakketten garanderen we een ongekende feestbeleving!

Ga naar aanbod
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie