Bram Sommen

Bram Sommen / Feestbar was tot 5 jaar geleden gekend onder de naam Drop Da Funk en verdiende zijn sporen in het belgische nachtleven. Zo was Bram meer dan 10 jaar resident DJ in één van België's grootste en meest toonaangevende discotheken HIGHSTREET.

87-20567-foto-in-tekst-templateedit-830f1d87d9893b12.png

Naast zijn residency van Highstreet was hij tevens guest DJ van Noxx Antwerp & Reflex. Ook grotere festivals zoals Summerfestival, I Love 2 Party & Geronika's Dance Night blinken om zijn palmares.

Of misschien heb je hem wel gezien op de Temptation Party's?

Geen fan van schlagers of zakdoek zwaaien?
Lees dan zeker verder!

Sedert 5 jaar heeft Bram zich toegelegd op de FEESTBAR. Met meer dan 70 bedrijfs- & trouwfeesten per jaar veroverde de FEESTBAR de afgelopen 5 jaar België & Nederland met haar eigen unieke & energieke draaistijl waarbij mixing' skills een belangrijke plaats innemen in een naadloze mix tussen de hits van vandaag en de grootste dansklassiekers.

88-20567-musicheaderedit-f60eafac6f324961.png

Tijden veranderen en muzikale voorkeuren ook! Hoewel er nog vaak naar klassiekers wordt gegrepen wil Feestbar inzetten op een hedendaagse invulling van dansfeesten.

De muzikale identiteit van Feestbar bestaat uit een combinatie van commerciële dance, urban en popmuziek.

Een hobby en een passie in één, dat is het draaien voor Bram. Noem het voelen van de sfeer van een dansfeest gerust een verslaving!

Passie is de benzine voor de DJ-motor en daarom is het voor Bram bijzonder belangrijk dat er vooraf een goede muzikale match is met de gastvrouw/-heer.


Elk contact met Bram gaat rechtstreeks. Geen tussenpersonen, gewoon direct 1 OP 1 contact!

bramsommen.com

Met al onze pakketten garanderen we een ongekende feestbeleving!

Ga naar aanbod
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie